Analýza inovačnej činnosti podnikov v Slovenskej republike - Fabová, Ľudmila
Vplyv hospodárskej krízy na inovácie. Vývoj a štruktúra inovujúcich podnikov a výdavkov na inovácie v SR. Inovačné aktivity inovujúcich podnikov v SR.