Ďalšie odborné vzdelávanie dospelých osôb ako súčasť celoživotného vzdelávania - Kolláriková, Tímea
Analýza miery účasti dospelých na neformálnom vzdelávaní a porovnanie výsledkov za SR a priemer Európskej Únie. Pozornosť je venovaná aktívnym opatreniam trhu práce zameraným na vzdelávanie a prípravu pre trh práce uchádzačov o zamestnanie a zamestnancov v zmysle aktuálnych zmien od 1. mája 2013 v súvislosti so zákonom č. 5/2004 o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov.