Vzdelávanie vo verejnej správe v Slovenskej republike – stav a problémy - Konečný, Stanislav
Príspevok analyzuje problémy rozvoja vzdelávania verejnej správy Slovenské republiky v období po roku 2000, kedy z dôvodu nedostatku koordinácie rôznych čiastkových procesov v rámci reformy verejnej správy, došlo k jeho rozpadu. Príspevok tiež prináša návrhy riešenia neuspokojivej situácie a vytvorenia nového vzdelávacieho systému pre štátnych a verejných zamestnancov v Slovenskej republike.