Priority Dunajskej stratégie - Kanka, Róbert
Dunajská stratégia a jej Akčný plán predstavujú dôležité medzinárodne akceptované dokumenty pokrývajúce svojim obsahom a rozsahom všetky najdôležitejšie oblasti prírody a spoločnosti.