Posúdenie vplyvov emisií na životné prostredie z realizácie stavieb a činností súvisiacich s vodným hospodárstvom - Zeleňáková, Martina
Vplyv emisií v ovzduší na životné prostredie hodnotené metódou UMRA (Universal Matrix of Risk Analysis). Definovanie miery rizika a parametre pravdepodobnosti dôsledkov pre každý identifikovaný vplyv stresora na životné prostredie.