Analýza najpočetnejších výkonov jednodňovej zdravotnej starostlivosti na Slovensku - Gavurová, Beáta, 1972-
Pojem jednodňová zdravotná starostlivosť. Najčastejšie využívané výkony JZS na Slovensku v rokoch 2009-2011.