Starnutie v poľnohospodárstve - Horvát, Peter
Starnutie v sektore poľnohospodárstva. Analýza vplyvu starnutia na vekovú štruktúru zamestnancov v poľnohospodárstve, vývoj produkcie a produktivity v tomto sektore.