Štatistické sledovanie ukazovateľov konkurencieschopnosti pre zlepšenie podnikateľskej stratégie - Chodasová, Zuzana
Definovanie a analýza rizík v podnikateľskom sektore. Riadenie rizika v podnikateľskom sektore. Riadenie likvidity v podniku.