Dohledávání majetku u firem v insolvenci - Lalka, Ján
Snaha o udržanie nevýkonných firiem v portfóliu bánk a reštrukturalizácia ich úverov, zhoršuje následky hospodárskeho výsledku. Možnosti ako v insolventnosti zvýšiť percento uspokojenia pohľadávok.