Solvency II - cesta od jednorázového výpočtu k pravidelnému reportingu - Dohnálek, Tomáš
Nový regulatórny rámec kladie na poisťovne úplne nové požiadavky v oblasti riadenia rizík. Nové pravidlá pre výpočet solventnosti a regulatórny reporting sú výzvou pre IT.