Odhalené komparatívne výhody vybraných komodít spracovateľského priemyslu na Slovensku - Lábaj, Martin, 1982-
Význam exportu pre slovenskú ekonomiku. Najvýznamnejše odvetvia slovenskej ekonomiky z hľadiska exportu. Analýza odhalených komparatívnych výhod vybraných komodít spracovateľského priemyslu. Komodity s najvyššími odhalenými komparatívnymi výhodami budú minimálne v strednom období zohrávať podstatnú úlohu pri ovplyvňovaní exportnej výkonnosti Slovenska.