Fúzie a akvizície v rozvíjajúcich sa európskych ekonomikách v období rokov 2009-2012 - Hečková, Jaroslava
Prehľad teoretických východísk a motívov fúzií a akvizícií. Analýza trendov vývoja v oblasti M&A transakcií v regióne Emerging Europe v období rokoch 2009 až 2012. Prezentácia predikcií ich vývoja v roku 2013 a v ďalšom päťročnom období.