Benefity sú opäť v móde - Žuffa, Radovan
Novela zákonov o zdravotnom a sociálnom poistení a platenie odvodov zo všetkých zdaniteľných príjmov zo závislej činnosti. Poskytovanie menej benefitov zamestnávateľmi. Význam benefitov. Najviac cenený benefit - zdravotná starostlivosť. Benefitom najviac otvorené spoločnosti. Práca doma ako benefit.