Z Paríža do Rače a do sveta - Hinšt, Jaroslav
Rozhovor s Jánom Lunterom, ktorý sa venuje zdokonaľovaniu systému rozoznávania odtlačkov prstov. V Paríži založil firmu Innovatrics, ktorej riešenia používala americká armáda aj africké exotické krajiny. Firmu presťahoval do Bratislvy, Rače a rozmýšľa, ako odtiaľ dosiahnuť na ďalšie trhy.