Analýza regionálnych disparít vybraných krajín EÚ v kontexte ekonomickej recesie - Marcinčáková, Daniela
Hodnotenie úrovne regionálneho rozvoja a regionálnych disparít vo vybraných krajinách V4, Francúzska a Nemecka, pomocou vybraných štatistických metód.