Fenomén nezamestnanosti mladých ľudí na Slovensku - Lukáčik, Ján
Aktuálna situácia na slovenskom trhu práce, jeho slabé stránky. Problém vysokej miery nezamestnanosti mladých ľudí, ktorú možno spolu s dlhodou nezamestnanosťou považovať za hlavný problém trhu práce na Slovensku. Porovnanie situácie na Slovensku z ostatnými krajinami EÚ. Odporúčania, ktoré by mali napomôcť pri riešení tohoto problému.