Treba vytvoriť južné euro - Meltzer, Allan H.
Obnova zdravého eura požaduje politiku, ktorá oživí rast, zníži vládne výdavky a zreformuje silno regulované pracovné a produktové trhy. Disproporcie v južných krajinách si vyžadujú obnovu rastu, zvýšenie produktivity a zníženie reálnych miezd.