Treba vytvoriť severné euro - Henkel, Hans-Olaf
Najvyšší európski predstavitelia musia prestať uplatňovať na diametrálne odlišné krajiny jednotnú politiku a pokladať eurozónu za homogénny celok. Rámec eura by sa mal upraviť tak, aby zodpovedal fiškálnej a ekonomickej realite danej krajiny.