Život po Barbie - Brown, Abram
Nová hračka svetovej jednotky na trhu hračiek, americkej firmy Mattel, Inc. - Max Steel. Uvedenie na trh v auguste tohto roku. Bábika Barbie - viac ako hračka. Príbeh, ktorý má novú hračku sprevádzať. Tržby spoločnosti. Hračky American girl a Monster high.