Kazachstan i Ukrajina: političeskije sistemy v kontekste makroekonomičeskoj situacii - Raneta, Leonid, 1982-
Druhé a tretie miesto Kazachstanu a Ukrajiny v ekonomickom potenciáli hneď za Ruskou federáciou. Výhodná geopolitická poloha Kazachstanu a Ukrajiny. Makroekonomická situácia dvoch krajín.