Analýza slovenského a rakúskeho trhu práce v kontexte realizácie politiky flexiistoty - Přívara, Andrej, 1983-
Dánsky model flexiistoty. Problematika flexiistoty v krajinách Európskej únie. Charakteristika rakúskeho a slovenského trhu práce. Pružnosť a istota v pracovnoprávnych vzťahoch. Aktívna politika trhu práce. Stratégie celoživotného vzdelávania. Moderné systémy sociálneho zabezpečenia.