Pracovné posudky a referencie v praxi - Olexová, Cecília, 1976-
Pomôcka pri vypracovaní pracovného posudku. Vzor žiadosti o vydanie pracovného posudku. Príklad pracovného posudku. Vzor žiadosti o vykonanie úpravy pracovného posudku. Referencia, resp. odporúčanie a čo zvyčajne obsahuje. Informácie o uchádzačoch o prácu na internetovej sociálnej sieti LinkedIn.