Nakladanie s bioodpadom v podmienkach SR - Urblíková, Daniela
Charakteristika pojmu bioodpad. Zhodnocovanie biologicky rozložiteľných komunálnych odpadov. Zákaz skládkovania odpadu. Plnenie povinnosti zabezpečiť separovanie bioodpadu.