Ďalšie zásadné zmeny v IT sú neodvratné - Hečková, Gabriela
Moderná infraštruktúra, ktorá pomôže nasadzovať nové aplikácie, poradí si s veľkým množstvom dát a flexibilne vykonáva zmeny, ktoré majú jednotnú štruktúru. Procesy, prinášajúce nové riešenia.