Biomasa potenciál vo využívaní obnoviteľných nosičov energie - Urblíková, Daniela
Charakteristika biomasy. Biomasa ako významný zdroj energie. Podiel biomasy na výrobe tepla v SR, Rakúsku, Dánsku a Švédsku. Spôsoby využívania biomasy. Spaľovanie biomasy. Využitie biomasy vo forme drevených peliet.