Súkromnoprávne aspekty koncesných zmlúv PPP projektov - Vačoková, Lenka, 1983-
Súkromno-právne aspekty koncesných zmlúv PPP projektov. Náležitosti a druhy koncesných zmlúv z pohľadu súkromného práva. Hlavné ekonomické riziká PPP projektov a riziká na strane verejného obstarávateľa.