Zmeny vo vývoji ekonomických systémov - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Príspevok je pohľadom na niektoré významné zmeny prebiehajúce v reálne fungujúcich ekonomických systémoch od konca 50. rokov 20. storočia, ktoré však postupne viedli ku globálnej kríze. Uvádza tiež niektoré názory o tom, ako by mala vyzerať alternatíva k doterajším ekonomickým systémom.