Platobná neschopnosť podnikateľského subjektu a jeho povinnosti voči zamestnancom - Pongráczová, Eva, 1971-
Garančné poistenie ako súčasť sociálneho poistenia. Jeho určenie, vznik. Výdavky na dávky garančného poistenia (2009-2012).