Prechod z JÚ na PÚ - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Rozdiel medzi súčtom syntetických účtov majetku a súčtom syntetických účtov záväzkov, na ktorých sa účtovalo v prospech alebo na ťarchu účtu - vlastné imanie fyzickej osoby - podnikateľa bez ohľadu na typ spoločnosti.