Spoznajte novodobé trendy v učení sa, vzdelávaní a rozvoji: Skúsenostné učenie zamestnancov Kolbovým cyklom - Dubeňová, Katarína
Skúsenosti, ktoré získavame aktívnym učením a zapájaním viacerých zmyslov sa lepšie pamätajú a kvalitnejšie aplikujú do praxe ako tie vedomosti, ktoré sme nadobudli formálnym vzdelávaním. Spôsoby nadobúdania nových vedomostí a zručností.