Poistenie, ktoré vie zachrániť pokazenú dovolenku - Škriniar, Pavel, 1979-
Cestovné poistenie kryje poplatky u lekárov, ale i batožinu a spôsobené škody. Výška krytia cestovného poistenia. Celkové nastavenie pokrytia rizík. Ako si kúpiť cestovné poistenie. Koľko stojí ošetrenie v zahraničí.