Globálna kríza a nezamestnanosť v podmienkach EÚ - Rievajová, Eva
Identifikácia vplyvu globálnej krízy na situáciu na trhu práce v Európskej únii s akcentom na nezamestnanosť. Príspevok sa zameriava predovšetkým na obdobie rokov 2008 – 2011. Dôraz sa kladie na zachytenie súčasných trendov vo vývoji tak celkovej miery nezamestnanosti, ako aj vybraných špecifických mier nezamestnanosti.