Účtovanie vrátenej spotrebnej dane zo Slovinska - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Vrátenie spotrebnej dane zo zdanených produktov, ktoré podliehajú spotrebnej dani prepustených do daňového voľného obehu, ktoré boli dodané do inej členskej krajiny EÚ alebo sa používajú na účely oslobodené od spotrebnej dane.