Tiché rezervy - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Predpisy pre účtovníctvo obsahujúce také ustanovenia, ktoré majú zabrániť zámernému vytváraniu tichých rezerv alebo prostredníctvom nich upravovať výsledok hospodárenia.