Hodnotenie výkonnosti vybraného podniku diagnostickými metódami - Hutera, Milan
Podniková diagnostika a jej metódy. Charakteristika objektu skúmania a dosiahnuté výsledky. Výsledky krátkodobej multikriteriálnej analýzy výkonnosti podniku získané aplikáciou metódy váženého súčtu poradí. Výsledky krátkodobej multikriteriálnej analýzy výkonnosti podniku získané aplikáciou metódy vzdialenosti fiktívneho variantu.