Vkladanie elektronickej účtovnej závierky do registra účtovných závierok - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Novela zákona o účtovníctve č. 431/2002 Z. z. v znení neskorších predpisov, ktorou sa doplnila štvrtá časť "Register", a ktorou majú účtovné jednotky povinnosť uložiť účtovnú závierku do centrálneho registra účtovných závierok.