Odpisy a opravné položky dlhodobého hmotného a nehmotného majetku - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Príklady odpisov dlhodobého hmotného a nehmotného majetku: geometricky progresívne odpisy, aritmeticky progresívne odpisy, geometricky degresívne odpisy, aritmeticky degresívne odpisy. Komponentné odpisovanie. Technické zhodnotenie. Jednorazový odpis. Opravné položky k dlhodobému hmotnému a nehmotnému majetku.