Odpisy dlhodobého hmotného a nehmotného majetku - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Zásady pri odpisovaní. Dlhodobý nehmotný majetok - výkonové a časové odpisy. Daňové odpisy dlhodobého hmotného a nehmotného majetku.