Povinnosti pri zrušení spoločnosti bez likvidácie - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Aké sú povinnosti z účtovného a daňového hľadiska takej účtovnej jednotky, ktorá bola rozhodnutím súdu zrušená bez likvidácie z dôvodu nedostatku majetku.