Spätné porovnávanie údajov z účtovných závierok po prechode na euro - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Praktický príklad porovnania položiek vo výkaze ziskov a strát účtovaných v slovenských korunách a ich prepočet na eurá za obdobie 2005-2010. Zistený rozdiel medzi použitými výmennými kurzami.