Zmena účtovného obdobia - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Oznámenie o zmene účtovného obdobia a kto nemôže požiadať o túto zmenu. Zákon o účtovníctve č. 431/2002 Z. Z. v znení neskorších predpisov. Definovanie účtovného obdobia, hospodársky a kalendárny rok.