EUKER: European Union Knowledge Economy Review scientific journal
Nové poznatky týkajúce sa budovania znalostnej ekonomiky, inovácií a inovačných aktivít, regionálneho rozvoja, konkurencieschopnosti a zlepšovania podnikových procesov.