Zvyšovanie konkurencieschopnosti v sektore železničnej dopravy - Nemeth, František
Tvorba európskej legislatívnej politiky v otázke spoplatňovania železničnej infraštruktúry vytvorením jednotného európskeho železničného priestoru, ktorý ma zabezpečiť stabilizáciu objemu prepráv po železnici. Oživenie sektora železničnej dopravy a posilnenie konkurencieschopnosti služieb železničnej nákladnej a osobnej dopravy.