Vplyv daňovo – odvodového zaťaženia práce na aktívnu politiku trhu práce v súčasnosti - Vassová, Adriana
Odvody ako súčasť daňového zaťaženia. Meranie daňového zaťaženia práce. Daňový klin. Stručný popis odvodového systému v súčasnosti v SR. Stručný prehľad faktorov vplývajúcich na výsledné daňové zaťaženie v OECD.