Vybrané aspekty motivácie k podnikaniu v ekonomickom vzdelávaní - Velichová, Ľudmila
Celoživotné vzdelávanie, výchova k podnikavosti a podpora podnikania je aktuálny svetový vzdelávací trend, ktorý sa prejavuje aj v podmienkach Slovenskej republiky. V príspevku autorka informuje o vybraných aspektoch motivácie k podnikaniu v ekonomickom vzdelávaní, s ktorými sa stretáva v rámci odbornej prípravy študentov.