E-learning ako súčasť reformy vzdelávania v SR - Jurkovičová, Lujza
E-learning v pedagogickom procese Slovenskej republiky. Ovládanie IKT sociálnymi skupinami podľa veku, vzdelania a statusu domácnosti. Postoj študentov k elektronickému vzdelávaniu. Postoj učiteľov k elektronickému vzdelávaniu.