Somatické vlastnosti subjektov manažmentu - Thomasová, Elena
Pojem stres. Druhy stresu. Vplyv odolnosti na stres. Štádiá stresu. Príčiny vzniku stresu. Rovnováha medzi pracovným a súkromným životom. Relax v živote manažéra.