Meranie turbulencie podnikateľského prostredia. Výsledky prieskumu - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Pojem turbulencia. Analýza miery turbulencie zložitého podnikateľského prostredia slovenských malých a stredných podnikov. Členenie malých a stredných podnikov podľa štruktúry vlastníkov a podľa odvetví.