Súčasný stav zamerania sa organizácií pôsobiacich na Slovensku na organizačnú kultúru - Stachová, Katarína
Pojem kultúra a organizačné kultúra. Analýza súčasného stavu zamerania sa organizácií na organizačnú kultúru.