Uplatňovanie dane za ubytovanie - Hornok, Michal
Daň za ubytovanie. Vplyv dane za ubytovanie na miestne rozpočty. Vplyv dane za ubytovanie na rozvoj cestovného ruchu. Administratívne náklady spojené s daňou za ubytovanie. Použitie daňového výnosu. Odporúčania na zdanenie daňou za ubytovanie.